Haljala uues koolihoones toitlustame oma köögist.
Iga päev on vabalt laual joogiks vesi, piimatoode (piim/keefir), sepik, leib
ja vitamiiniamps (PRIA).
Esmaspäev, 18. märts
Aedviljasupp lihaga
Puuviljad vahukoorega
Teisipäev, 19. märts
Kodune kotlet
Kartul/tatar
Külm kaste
Peedi-küüslaugusalat
Kolmapäev, 20. märts
Oasupp
Kamamaius
Neljapäev, 21. märts
Praetud kala
Riis/kartul
Soe kaste
Ahjukaalikas ja -porgand
Reede, 22. märts
Nuudlisupp suitsukanaga
Leivakreem
Esmaspäev, 25. märts
Maksakaste
Riis/tatar
Porgandisalat
Teisipäev, 26. märts
Talupojasupp
Maasikakokteil kaerakliidega
Kolmapäev, 27. märts
Bolognese kaste
Spagetid
Kurgi-tomati salat
Neljapäev, 28. märts
Lõhesupp
Kohupiimakreem
Reede, 29. märts
SUUR REEDE